Over ons

Krullenkapper Rotterdam zonder wachttijden

Wij zijn de krullenkapper in Rotterdam zonder wachttijden. Wij vinden het belangrijk om iedereen voldoende tijd en aandacht te geven en werken daarom alleen op afspraak.  

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak doen wij dit nog steeds met veel plezier. Onze hairstylisten adviseren jou graag hoe jij jouw natuurlijke haar en hoofdhuid het beste kunt verzorgen en welk kapsel het beste bij jou past. 

Curly Girl Friendly kapper

Wij zijn een ladies only hairsalon die naast jouw natural hair ook het milieu belangrijk vindt. Daarom zijn alle producten die wij in onze salon gebruiken uitgezocht met aandacht voor jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wij gebruiken alleen producten met natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Dit zijn producten zonder siliconen, parabenen, polymeren en sulfaten. Wanneer je Natural Hairlounge bezoekt, bezoek je dus een krullenkapper die Curly Girl Friendly is. 

Wij hebben ook ervaring met het knippen van kinderen en geven advies over de verschillende behandelingen en nazorg van het haar. Wie behoefte heeft aan privacy kan bij ons terecht in een afgeschermde werkunit.

Ben je op zoek naar een haarwerk? Dan kan je ook bij ons terecht. Wij zijn een gecertificeerde haarwerksalon en gaan graag samen met jou op zoek naar een oplossing die jou weer laat stralen. 

Maak kennis met ons team