Veelgestelde vragen kapsalon

vragen over je bezoek aan jouw krullenkappper

Het maken van een afspraak kan alleen online via www.naturalhairlounge.nl/afspraak-maken/

Wij vinden privacy en rust heel belangrijk, daarom werken wij alleen op afspraak. Hierdoor zijn de wachttijden bij Natural Hairlounge minimaal.

Heb je behoefte aan wat meer privacy? Wij hebben een speciale werk unit die is afgeschermd van de rest van de salon. Indien je tijdens je behandeling hiervan gebruik wilt maken geef dit even aan tijdens de boeking bij “opmerkingen”.

Heb je op je behandeling geklikt, maar kun je geen datum of tijdstip selecteren? Dit betekent dat de agenda vol is. Selecteer de eerstvolgende mogelijkheid waarop je de behandeling kunt inplannen in onze agenda of kies een andere behandeling.

Wij werken met een aanbetaling zodat je garant staat voor jouw afspraak. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die onze hulp nodig heeft, een afspraak kan maken bij Natural Hairlounge en ook echt komt.

Je afspraak kan je tot 48 uur voor de afspraak wijzigen naar een nieuwe datum en/of tijdstip. Wij geven geen geld (aanbetaling) terug op reeds gemaakte afspraken.

Wijzigingen kun je op 2 manieren doorgeven:

  1. Via e-mail (">)
  2. Of via Whatsapp klantenservice.

Telefonisch is het niet mogelijk om een wijziging door te geven.

Indien je nog geen nieuwe datum weet voor je afspraak dan blijft jouw aanbetaling 9 nog maanden geldig.

Ja er is een pinautomaat aanwezig in de salon. Ook is het mogelijk om te betalen met creditcard.

Voor de deur van onze salon is er sprake van betaald parkeren. Kom je met de auto? Parkeer dan in parkeerzone 751. De eerste 30 minuten betaal je 10 cent. Na 30 minuten betaal je 1,72 per uur.

Wij werken met producten die 100% natuurlijk zijn. Dit zijn producten zonder siliconen, parabenen, polymeren en sulfaten. Alle producten die wij in onze salon gebruiken hebben wij uitgezocht met aandacht voor jouw gezondheid en het milieu

Ja, iedere type krul is welkom bij Natural Hairlounge. Afro haar, Europees haar, Marokkaans haar, noem het maar op.

Ja zeker, ook kinderen zijn welkom bij ons op woensdag, donderdag en vrijdag. Wij knippen kinderen vanaf 2 jaar (hier zijn wij in gespecialiseerd). Wij hebben speciale natural hair treatments voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel jouw vraag via een Whatsapp bericht naar onze klantenservice.