Contact

Ladies only krullen kapper in Rotterdam

Natural Hairlounge

Openingstijden (alleen op afspraak – wij hebben geen lange wachttijden)
Maandag t/m donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag gesloten

Telefoon

Whatsapp

Adres

Zaagmolendrift 26, 3035 JA Rotterdam

Maak hier jouw online afspraak
Contact opnemen met Natural Hairlounge

Contactformulier

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  • 4 star review  snel, vriendelijk en zeer professioneel Komen hun afspraken na en niet duur. Ik had een behandeling en punten knippen. In het verleden ook haar laten vlechten. Ik ga nergens anders meer heen. Ik ervaar het werken op afspraak als zeer prettig. Ze doen hun uiterste best om op de aangegeven tijd klaar te zijn met hun vorige klant.

   thumb Lucy L

   5 star review  Na 40 jaar zoeken heb ik een kapper gevonden die mijn haar en wensen goed begrijpt. Krullend of stijl ze luistert goed naar mijn wensen en legt goed uit wat haalbaar is. Denkt goed mee en is vakkundig creatief. Sfeer is altijd fijn en gezellig en de salon heeft een goede ambiance. Heb mijn 2 jarig dochtertje meegenomen voor haar eerste knip beurt. Zij voelde zich direct op haar gemak en heeft een fijn ervaring gehad en uiteraard met een leuk kapsel de deur uit. Tevens vind ik dat de prijzen goed te doen zijn zeker kijken naar de kwaliteit die je ervoor krijgt. Er wordt voldoende tijd voor je gemaakt. Daarom kom ik steeds van ver terug een aanrader dus….

   thumb Tiffany Smith
  • 5 star review  Echt een fijne salon! Ik heb mijn dochter (1.5) hier laten knippen, ze waren zo lief en snel! Ook wat speelgoed / iPad aanwezig om haar te vermaken tijdens het knippen. Het was zo gepiept! Krullen zijn weer prachtig 😍 we komen zeker terug !

   thumb Linsey Sterk

   5 star review  Ik ben ontzettend blij met deze kapperszaak en de kapster zelf. Het was mijn eerste keer en was blij verrast met hoe mooi de zaak zelf is en hoe professioneel de kapster. Ze weet waar ze het over heeft en is vriendelijk! Ik zal dus braaf over 3 maanden weer terug komen 🙂

   thumb Valery Grawden
  • 5 star review  Een top ervaring echt een aanrader voor iedereen die een eerlijk advies wil op maat. Ik heb mij zo geweldig gevoeld door deze warme mensen die van hun passie werk hebben gemaakt. En iedereen een gevoel geven dat je van harte welkom bent ongeacht je afkomst. Ga zo door tot over 3 maanden. Groetjes Heidie Pengel

   thumb Mrs p P

   5 star review  Eerlijk en op maat advies gekregen.

   thumb Melanie Van Der Vaart
  • 5 star review  Heb haar botox genomen, me haar is weer helemaal gezond !!. Zeker een aanrader.

   thumb Jessica R

   5 star review  Hele aardige dame, ze belt terug om alles door te nemen hoe men daar te werk gaat. Eenmaal in de stoel stelt ze je gerust en neemt alle stappen door van de behandeling. In de zaak is een gezellige sfeer en kundig personeel aanwezig. Toppers. Mijn haar krult weer en mag weer gezien worden. Dankjewel

   thumb Simply Me
  • 4 star review  Goede kapperszaak, leuke sfeer, geeft goed advies als het nodig is of wanneer dat wordt gevraagd. Ben heel blij met de klantenservice, dit wordt mijn vaste kapper.

   thumb Jané Kolf

   5 star review  Mijn zoontje van 17 maanden hebben we hier laten knippen (gemixt haar: afro- europees). Fijne was dat die eerst een klein rondje met de kapster ging lopen door de zaak.. dingen benoemen maar vooral vertrouwd raken zodat het niet een "enge" ervaring is. Zijn haar is mooi geknipt, zit nu een model in en we kunnen weer even vooruit! We komen hier zeker terug en een aanrader voor met kleine kinderen!

   thumb Kristel van Belle