Giftcard

Wij zijn de krullenkapper in Rotterdam zonder wachttijden en heten je graag welkom in onze salon. Wij vinden het belangrijk om iedereen voldoende tijd en aandacht te geven en werken daarom alleen op afspraak.    

 

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak doen wij dit nog steeds met veel plezier. Onze hairstylisten adviseren jou graag hoe jij jouw natuurlijke haar en hoofdhuid het beste kunt verzorgen en welk kapsel het beste bij jou past.

Hoe maak je gebruik van de giftcard?

Afspraken moeten van tevoren worden gemaakt en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Klik hier om de diensten die wij leveren terugvinden en de beschikbaarheid in onze kalender te bekijken.

Vul het formulier in op de volgende pagina: https://www.naturalhairlounge.nl/afspraak-maken-giftcard/ .

Voorwaarden giftcard

Gebruik

  • De giftcard kan worden ingewisseld voor diensten of producten van Natural Hairlounge.
  • Het tegoed van de giftcard kan niet worden ingewisseld worden voor contant geld.
  • Het tegoed kan in 1 keer of in delen worden besteed in onze salon.
  • De giftcard is niet besteedbaar in onze webshop.
  • Voor kappersdiensten is een afspraak vereist en onderhevig aan beschikbaarheid.
  • Voor alle behandelingen geldt een aanbetaling van 25%, deze wordt van het saldo van de giftcard afgetrokken. Bij no show, meer dan 15 minuten te laat of een te late afmelding (binnen 48 uur voor afspraak) zal de aanbetaling van 25% in rekening worden gebracht op het saldo van de giftcard.

Geldigheid

Verlies of Diefstal 

  • Natural Hairlounge is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de giftcard.

Overdraagbaarheid  

  • De giftcard kan niet worden overgedragen aan anderen voor gebruik. 

Door het gebruik van de giftcard van Natural Hairlounge gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via . Natural Hairlounge behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.