Wassen & knippen

Wassen & knippen

Heb je kroes, mixed of Europees haar met krullen en wil je ook dat je haar verzorgd wordt door een krullenkapper voor vrouwen? Natural Hairlounge Is gespecialiseerd in het wassen en knippen van haar met elke krultype.

Het klinkt zo simpel haren wassen, maar toch heeft iedereen zoveel verschillende vragen hierover. Vooral kroes, mixed of een Europese krul vraagt veel tijd en aandacht. Wij kunnen je hierbij helpen!  Bij Natural Hairlounge kunnen we je precies vertellen over hoe vaak, hoe en waar je op moet letten tijdens het haren wassen.

Naast het wassen van het haar hebben wij jaren ervaring met het knippen van verschillende type krullen. Hierdoor kunnen wij je passend advies geven voor jouw haar type. Samen kijken we welk model, lengte en kniptechniek er wenselijk is. Afhankelijk van de krultype zal er nat of droog geknipt worden. Ook wordt er gekeken naar de natuurlijke haarstructuur, dikte, lengte, hoe het haar valt en hoe het haar opkrult

Regelmatig knippen  

Door geregeld je krullen te laten knippen zorg je ervoor dat ze mooi in model blijven en niet te zwaar worden. Zeker bij krullen maakt de lengte en gelaagdheid van je haar veel uit. Als je niet tijdig je haar knipt zal het zorgen voor dooie punten en pluisvorming. Wij helpen je graag om dit te voorkomen.

Wil je ook dat je haar verzorgd wordt door een gespecialiseerde krullenkapper voor vrouwen?

Boek hier een afspraak voor het wassen van je haar voor kroes, mixed of Europese krullen.

Maak hier jouw online afspraak