Kleuren

Kleuren

Heb je kroes, mixed of Europees haar en ben je op zoek naar een krullenkapper die gespecialiseerd is op het gebied van kleuren? Bij Natural Hairlounge blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste trends en kleurtechniek. Wij geven iedere klant persoonlijk en op maat advies en nemen graag de tijd voor je.

Wij bieden de volgende diensten aan bij Natural Hairlounge voor haarkleuring;

Highlights:

Highlights zijn lichte plukjes door je haar. Goed gezette highlights kunnen je ogen en gezicht accentueren. Daarnaast kunnen ze dun haar voller laten lijken. Bij classic highlights worden er folies door het hele haar gezet. Zo wordt het haar gekleurd in nuances die meestal dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat, net alsof je haar door de zon wordt opgelicht. Wij zullen samen met jou de mogelijkheden bespreken.

Uitgroei bijwerken en kleuren:

Uitgroei werk je ongeveer elke twee of drie maanden bij. Hiernaast laat je het om de zes maanden helemaal verven voor optimaal kleurbehoud. Wanneer ook de onderkant van je haar snel terugloopt is het verstandiger dit elke drie maanden helemaal te verven.

Waarom kleurt Natural Hairlounge met ammoniak vrije haarverf?

Wij maken gebruik van professionele permanente haarkleur crème zonder ammoniak die geschikt is voor alle haartypes. Deze unieke en verzorgende haarkleur crème zorgt voor een 6 weken durende intensieve hydratatie en verzorging. Door het ontbreken van ammoniak is het minder schadelijk voor je haar dan haarverven met ammoniak. De haarkleur crème is volledig geurloos, biedt optimaal comfort voor de hoofdhuid en maakt gebruik van olie om de werking van de kleur te optimaliseren

Net als bij elke andere kleurbehandeling, is het belangrijk om je highlights of kleuring goed te verzorgen. Gebruik minstens één keer in de tien dagen een voedende masker en shampoo of kom regelmatig bij ons langs voor een nabehandeling. Wij zullen dan het haar verzorgen om te voorkomen dat je droge punten krijgt en je haar gezond en glanzend blijft.

Boek hier een afspraak voor kleuren

Maak hier jouw online afspraak