Klantenservice

Ladies only krullen kapper in Rotterdam

Natural Hairlounge

Openingstijden (alleen op afspraak – wij hebben geen lange wachttijden)
Maandag t/m donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag gesloten

Maak hier jouw online afspraak
Contact opnemen met Natural Hairlounge

Contactformulier

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  • Hele aardige dame, ze belt terug om alles door te nemen hoe men daar te werk gaat. Eenmaal in de stoel stelt ze je gerust en neemt alle stappen door van de behandeling. In de zaak is een gezellige sfeer en kundig personeel aanwezig. Toppers. Mijn haar krult weer en mag weer gezien worden. Dankjewel

   thumb Simply Me

   Hele aardige dames die echt hun best doen alleen heb ik voor een Botox behandeling uiteindelijk 7 uur lang gezeten. Toen ik mijn haar thuis ging wassen vielen de plukken uit mijn hoofd. Dacht echt dat ik kaal zou worden! Nu heb ik allemaal afgebroken plukken op mij hoofd terwijl mijn haar mooi gelijk was. Ik weet niet of het komt door de stijltang of doordat ze de Botox veel te lang erin hebben laten zitten ik vrees de combinatie. Echt heel jammer, want het is een fijne kapper om te zitten door hun private area maar mijn haar is wel echt verpest. Wel goed in model geknipt dus daarvoor ga ik zeker nog eens terug maar nooit meer een Botox behandeling bij deze kapper. Echt heel jammer! Had hoge verwachtingen.

   thumb May-Narymane Shaden
  • Wat een gezellige, maar vooral bekwaamde dames! Een voor een lieve dames, bedankt voor de gastvrijheid! Ik heb een Botox behandeling gehad en ik moet zeggen wat een verademing douchen en niets hoeven doen 🥳 je haar valt meteen goed, weg pluizig/droog haar! Voor mij geen andere kapsalon meer. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

   thumb Derya

   Echt een fijne salon! Ik heb mijn dochter (1.5) hier laten knippen, ze waren zo lief en snel! Ook wat speelgoed / iPad aanwezig om haar te vermaken tijdens het knippen. Het was zo gepiept! Krullen zijn weer prachtig 😍 we komen zeker terug !

   thumb Linsey Sterk
  • Beste Dames van Natural Hair lounge. Heel hartelijk bedankt voor de proffesionele en vriendelijke behandeling. Mijn 2de keer in jullie Salon met mijn volledig kroes haar bevalt zeer goed. Ik heb iets meer dan 2 weken met een nette Twistout kunnen rondlopen en ook de de twistjes bevallen mij nu prima. Thank you and keep up doing the Good things.

   thumb Wilma Dandel

   Dit is een hele goede krullen kapper. Ik heb mijn haren geknipt bij Chiquita. Knippen, wassen en drogen. Ben er zeer tevreden over. De kapsalon heeft een hele warme huiskamer sfeer. Goed bereikbaar met ov. Parkeren moet je wel betalen tot 18 uur, daarna is het gratis.

   thumb Corinna Americn
  • Wij waren met onze dochter hier, die had een grote klit haar haar die wij er niet meer uit konden en mochten halen. Met de ervaring met zulk haar en veel geduld is het natural Hairlounge gelukt die eruit te krijgen. Daarna nog de nodige uitleg over hoe we het haar moeten verzorgen gekregen. Bedankt voor het geduld en de liefdevolle verzorging. Ookal is het voor ons ver weg (ongeveer 300km), wij komen vanaf nu regelmatig terug.

   thumb Jerry H

   Hele fijne zaak. Chiquita is ontzettend vriendelijk en vooral heel deskundig. Erg blij met het eindresultaat. Chiquita laat je weer van je natuurlijke haar houden. Niet twijfelen, gewoon gaan. Boek een haaranalyse 🙂

   thumb R Sey
  • Gisteren voor het eerst bij deze salon geweest. Werd super goed ontvangen door de mevrouw die daar werkzaam is ( sorry weet even haar naam niet). Ze gaf mij goed advies en stelde mij op mijn gemak. Voor de dames die hjiaab dragen er was zelfs een aparte ruimte voor ons daar is zelfs aan gedacht😍 ( super lief!). Ik kom zeker terug naar deze salon🤗

   thumb Mvr H

   Ik ben ontzettend blij met deze kapperszaak en de kapster zelf. Het was mijn eerste keer en was blij verrast met hoe mooi de zaak zelf is en hoe professioneel de kapster. Ze weet waar ze het over heeft en is vriendelijk! Ik zal dus braaf over 3 maanden weer terug komen 🙂

   thumb Valery Grawden