Klantenservice

Ladies only krullen kapper in Rotterdam

Natural Hairlounge

Openingstijden (alleen op afspraak – wij hebben geen lange wachttijden)
Maandag t/m donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag gesloten

Maak hier jouw online afspraak
Contact opnemen met Natural Hairlounge

Contactformulier

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  • Recent bij deze salon geweest. Zeer vriendelijke service, goede communicatie met de dames in de salon. Ik voelde me heel erg welkom en aan het eind van mijn knipbeurt stonden de tranen in mijn ogen. Nog nooit in 36 jaar zat mijn krullende, Europese haar zo ontzettend mooi. Met goede product- en haarverzorgingsadviezen lukt het bijna om net zo'n mooi resultaat te bereiken als de kapster-met-de-gouden-handen die mij hielp. Ik kom zeker terug bij deze salon!

   thumb Marjolein Ronkes

   Top service, geweldige kapsters!

   thumb Cardoso L
  • Highly recommended! Ik heb gemixt haar, wat ik zelf lastig te behandelen vind, maar ze weten precies hoe ze met mijn haar om moeten gaan. Ze nemen ook altijd de tijd om mijn haar zo goed mogelijk te verzorgen en geven goede adviezen. Helemaal top :).

   thumb Linsey D

   snel, vriendelijk en zeer professioneel Komen hun afspraken na en niet duur. Ik had een behandeling en punten knippen. In het verleden ook haar laten vlechten. Ik ga nergens anders meer heen. Ik ervaar het werken op afspraak als zeer prettig. Ze doen hun uiterste best om op de aangegeven tijd klaar te zijn met hun vorige klant.

   thumb Lucy L
  • Heb haar botox genomen, me haar is weer helemaal gezond !!. Zeker een aanrader.

   thumb Jessica R

   Na 40 jaar zoeken heb ik een kapper gevonden die mijn haar en wensen goed begrijpt. Krullend of stijl ze luistert goed naar mijn wensen en legt goed uit wat haalbaar is. Denkt goed mee en is vakkundig creatief. Sfeer is altijd fijn en gezellig en de salon heeft een goede ambiance. Heb mijn 2 jarig dochtertje meegenomen voor haar eerste knip beurt. Zij voelde zich direct op haar gemak en heeft een fijn ervaring gehad en uiteraard met een leuk kapsel de deur uit. Tevens vind ik dat de prijzen goed te doen zijn zeker kijken naar de kwaliteit die je ervoor krijgt. Er wordt voldoende tijd voor je gemaakt. Daarom kom ik steeds van ver terug een aanrader dus….

   thumb Tiffany Smith
  • Wij waren met onze dochter hier, die had een grote klit haar haar die wij er niet meer uit konden en mochten halen. Met de ervaring met zulk haar en veel geduld is het natural Hairlounge gelukt die eruit te krijgen. Daarna nog de nodige uitleg over hoe we het haar moeten verzorgen gekregen. Bedankt voor het geduld en de liefdevolle verzorging. Ookal is het voor ons ver weg (ongeveer 300km), wij komen vanaf nu regelmatig terug.

   thumb Jerry H

   Ik ben ontzettend blij met deze kapperszaak en de kapster zelf. Het was mijn eerste keer en was blij verrast met hoe mooi de zaak zelf is en hoe professioneel de kapster. Ze weet waar ze het over heeft en is vriendelijk! Ik zal dus braaf over 3 maanden weer terug komen 🙂

   thumb Valery Grawden
  • Ik ben bij deze kapper geweest voor een big chop en ben super tevreden met het resultaat. Ook zijn de medewerkers super vriendelijk. Het is een leuke, gezellige kapsalon die zeker aan te raden is.

   thumb Casandra Kreuzen

   Hele aardige dames die echt hun best doen alleen heb ik voor een Botox behandeling uiteindelijk 7 uur lang gezeten. Toen ik mijn haar thuis ging wassen vielen de plukken uit mijn hoofd. Dacht echt dat ik kaal zou worden! Nu heb ik allemaal afgebroken plukken op mij hoofd terwijl mijn haar mooi gelijk was. Ik weet niet of het komt door de stijltang of doordat ze de Botox veel te lang erin hebben laten zitten ik vrees de combinatie. Echt heel jammer, want het is een fijne kapper om te zitten door hun private area maar mijn haar is wel echt verpest. Wel goed in model geknipt dus daarvoor ga ik zeker nog eens terug maar nooit meer een Botox behandeling bij deze kapper. Echt heel jammer! Had hoge verwachtingen.

   thumb May-Narymane Shaden