Kinder kapper

Kinder kapper

Heeft jouw kind krullen of kroeshaar en ben je op zoek naar een kinderkapper die ervaring heeft met het knippen van kroeshaar of krullen? Natural Hairlounge is gespecialiseerd in het knippen van kinderen met verschillende krultypen. Van krultype 2A tot 4C, van Europees tot mixed en kroeshaar.

Het knippen van krullen en kroeshaar bij jonge kinderen is voor veel ouders een uitdaging. Stel dat jouw kind bang is voor de kapper of je hebt zelf slechte ervaringen met kappers. Wat doe je dan?

Kinderkapper gespecialiseerd in het knippen van krullen en kroeshaar
De beste optie is om een kapper te bezoeken die ervaring heeft met het knippen van krullen en kroeshaar bij kinderen. Dan ben je bij Natural Hairlounge aan het goede adres! Wij hebben jaren ervaring in het knippen van kinderen met verschillende krultypen.

Boek hier een afspraak voor het knippen van kinderen met kroeshaar of krullen.

Wat gebeurt er tijdens een knipbeurt?

Wij vinden het belangrijk om een comfortabele en aangename sfeer te creëren voor de kinderen. Wij nemen hiervoor dan ook de tijd en bespreken met jou welk kapsel bij jouw kind past. Tijdens de behandeling mogen de kinderen gebruik maken van een Ipad waarop ze hun favoriete tekenfilm kunnen kijken en leggen we stap voor stap uit wat we gaan doen. Na de behandeling hebben we nog een kleine verassing.

Welke haarproducten worden er gebruikt?

Omdat het krullend haar van kinderen speciale aandacht vereist, nemen we de tijd om het haar te knippen. Het is niet alleen een kwestie van styling, het is ook een kwestie van gezonde haarverzorging. Wij gebruiken daarom kindvriendelijke haarproducten op natuurbasis en zonder chemicaliën.

Boek hier een afspraak voor het knippen van kinderen met kroeshaar of krullen.

Hair treatments voor kinderen

Behalve het knippen van kinderen met kroeshaar en krullen, bieden we ook de volgende hair treatments voor kinderen aan:

After swim treatment

Deze treatment is geschikt voor kinderen die vaak zwemmen. Deze treatment herstelt de haarschade die wordt veroorzaakt door chloor in het zwemwater.

Kids moisture treatment

Onze moisture treatment is perfect voor droog en stug kinderhaar dat moeilijk te kammen is. Het herstelt de vochtbalans van het haar waardoor het uitkammen een stuk plezieriger wordt. De ingrediënten die we gebruiken in deze treatment zijn o.a. camille, baobab, aziatische rijstextracten en biotine.

Kids proteïne treatment

Heeft jouw kind veel haaruitval of breekt het snel? Onze proteïne treatment is verrijkt met plant proteïnen en cacaoboter en werkt herstellend voor dof en beschadigd kinderhaar.

Als aanvulling op de treatments hebben we ook een aantal home kits samengesteld. De home kits bestaan uit haarverzorgingsproducten die je thuis kan gebruiken. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van het haar van je kind via zo een home kit in huis. De home kits zijn beschikbaar tegen betaling.

Boek hier een afspraak voor het knippen van kinderen met kroeshaar of krullen.