Hair-Botox

Hair-Botox

Bij Natural Hairlounge bieden wij de Hair-Botox treatment aan om je haar weer een gezonde boost te geven! Het haar krijgt een natuurlijke glans en het pluist minder.

Wat doet een Hair-Botox behandeling voor mijn kroes, mixed en Europees haar?

Wij werken met het merk Softliss. Deze Botox-gel voor het haar is een revolutionaire methode om het haar zacht, pluisvrij en gezond te krijgen met langdurig resultaat (2-5 maanden). De gel versterkt je haar met eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Het haar wordt niet alleen 90% gladder, zachter en gezonder, maar doordat de BOTOX gel een natuurlijke proteïne is, wordt het haar intens gevoed en herstelt het haar sneller dan bij keratinebehandelingen.

Voor wie is een Hair-Botox behandeling geschikt?

De Hair-Botox wordt vooral aangeraden voor kroes en pluizig haar, haar dat regelmatig chemisch wordt behandeld en/of haar waar vaak hete styling tools voor wordt gebruikt. Wij raden je aan deze behandeling om de 3-4 maanden opnieuw te herhalen zodat je haar gezond en pluisvrij blijft. Deze behandeling is door het gebruik van natuurlijke proteïnen ook veilig voor kinderen vanaf 13 jaar en zwangere vrouwen.

Hoe werkt het?

Bij Natural Hairlounge zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van de Hair-Botox behandeling. De Botox-gel wordt op een heel klantvriendelijke manier toegepast (geen naalden!) en de werkwijze is vergelijkbaar met een keratine behandeling.

De actieve plantaardige stoffen van de botox die herstellen, versterken en beschermen de haarstructuur. De botox dringt diep in het haar door wat ervoor zorgt dat de elasticiteit van de haarvezels worden hersteld. Het haar zal voller en zachter aanvoelen en makkelijk kambaar worden.

Wil je meer informatie over de Hair-Botox behandeling dan kun je ons altijd een vraag stellen via de website.

Boek hier een afspraak voor de Hair-Botox behandeling.

Maak hier jouw online afspraak