fbpx
Onze Hair-Botox treatment is een diepe zorg voor het haar, het is een hydra-voedende en anti-aging behandeling. Het geeft jouw haar glans en zachtheid en doet jouw haar herleven en herstellen. De gel versterkt het haar met de eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Het dringt diep in het haar door om beschadigde gebieden te herstellen, hydrateert het haar waardoor het beter beheersbaar, makkelijker te borstelen, zachter en pluisvrij wordt. De Hair-Botox behandeling is direct zichtbaar, langdurig en is geschikt voor alle haar types en zeker te adviseren voor beschadigd tot zeer beschadigd haar om het haar te herstellen.

De Hair-Botox heeft een betere werking dan andere botox formules vanwege de unieke samenstelling waarbij hoogwaardige natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.
Bij de behandeling komt 70% minder stoom vrij dan bij andere botoxgel of keratine-behandelingen. De behandelingen worden alleen gedaan door onze ervaren hairstylisten.

Goede nazorg van het haar is essentieel voor een optimaal langdurig resultaat. Door de speciale shampoo en de conditioner in combinatie met het Porosity Haarmakser te gebruiken, verleng je het effect van de behandeling. Deze nazorg vormt een belangrijk is onderdeel van het haarverbeteringsproces. Met de juiste verzorging  blijft je haar lange tijd gezond, glanzend en pluisvrij. Dus voor natural of relaxed / straightened haar bent u voor de Hair-Botox treatment bij ons aan het juiste adres!
Maak snel en gemakkelijk je afspraak online via onze website www.naturalhairlounge.nl