Haarwerken

Heb je last van haaruitval en/of kaalheid door chemo, alopecia, ouderdom of stress? En ben je op zoek naar een haarwerk? Wij van Natural Hairlounge helpen je graag om je weer te laten stralen!

Haarwerken

Wie wil er nou niet natuurlijk mooi haar. Maar wat nou als je last van haaruitval en/of kaalheid? Een mooi haarwerk kan hier de oplossing bieden! Wij van Natural hairlounge zijn er voor vrouwen en kinderen die aan haar verlies lijden. Onze hairstylisten hebben jaren lange ervaring in de verzorging van haar. Wij hebben al veel problemen voorbij zien komen waarbij we het overgrote deel konden verhelpen. Wat niet te verhelpen is, is kaalheid. Wel kunnen we door middel van het bieden van haarwerken jou helpen om weer blij te zijn met je haar.

Dat haaruitval en kaalheid van invloed kunnen zijn op je gesteldheid kan een ieder zich voorstellen. Wij luisteren graag naar jouw wensen om samen tot een mooie en passende oplossing te komen. Wij ontvangen je graag in onze warme, moderne salon. Om iedereen voldoende tijd en aandacht te geven werken we alleen op afspraak. Er zijn afgeschermde werkunits aanwezig voor wie behoefte heeft aan privacy. Jij als klant staat centraal. Maak nu een afspraak voor een gratis consultgesprek. Binnen 5 werkdagen kan je bij ons terecht.

Werkwijze

Tijdens het eerste consult bespreken we je wensen en behoeftes. Op basis hiervan en je specifiek haarprobleem kijken we welke mogelijkheden er zijn. We zullen de voor en nadelen van de haarwerken bespreken en hetgeen we voor je kunnen betekenen. Dit eerste gesprek is een gratis informatief gesprek van max. een uur en is volledig vrijblijvend.

Ben je na het consult overtuigd en wil je graag samen met ons je haarproblemen aanpakken? Dan gaan wij samen met je aan de slag. We begeleiden je gedurende het gehele proces. We maken een mal van je hoofdvorm en gaan dieper in op de details, zoals kleur, lengte enz. Nadat we alles hebben doorgesproken kunnen we een order plaatsen voor het haarwerk.

Ben je er na het consult nog niet helemaal uit? Je hebt dan de mogelijkheid om wel alvast een haarwerk te reserveren. Dit kan je doen voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 weken.

Levertijden

De levertijd van onze maatwerk haarwerken is ongeveer 12 tot 16 weken. Bestel je een confectiehaarwerk dan kunnen we deze direct, zo niet binnen 2 werkdagen leveren.

Nadat we het haarwerk hebben ontvangen zullen wij deze eerste beoordelen. Voldoet deze aan alle eisen, dan bellen wij jou om een afspraak te maken.

Bij de aflevering van het haarwerk kijken we wat er nog aan het haarwerk of je eigen haar gedaan moet worden om zo precies te kunnen voldoen aan je wensen en behoeftes. Het haarwerk wordt in het juiste model geknipt en gepast. Wanneer je blij bent met het resultaat hebben wij onze taak volbracht.

Wij stoppen niet na het leveren van een haarwerk. Wij zorgen voor een uitgebreide uitleg zodat duidelijk wordt hoe het haarwerk het beste kan worden onderhouden om hier zo lang mogelijk van te genieten.

Bij de levering van het haarwerk ontvang je een verzorgingsset. De verzorgingsset bestaat onder andere uit een pashoofd/standaard om het haarwerk op te kunnen zetten nadat deze is afgedaan.

Als extra service kan je indien gewenst na een maand weer bij ons terecht om het haarwerk te laten perfectioneren. En natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor vragen of problemen.

De door Natural Hairlounge geleverde haarwerken worden geleverd inclusief de volgende garantie op fabricage fouten:

  • Confectie haarwerken: 6 maanden
  • Semi maatwerk haarwerken: 6 maanden
  • Maatwerk haarwerken: 6 maanden

De garantie komt te vervallen op het moment dat de onderhoudsvoorschriften niet juist worden nageleefd.

Adresgegevens

Zaagmolendrift 26

3035 JA Rotterdam

Telefoon: 010 841 00 01

Email: info@naturalhairlounge.nl

Whatsapp: 010 841 00 01

Openingstijden

maandag t/m zaterdag van 10:00 – 18:00 uur, alleen op afspraak.

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid

Wij zijn goed bereikbaar met de tram. Tram 8 stopt bijna voor de deur.

Kom je met de auto? Voor de deur en in de omliggende straten is er parkeergelegenheid. Het is betaald parkeren, wij raden aan om in parkeerzone 751 te parkeren. Kosten: eerste 30 minuten: 0,10 eurocent. Na 30 minuten betaal je 1,72 euro per uur.

Wij zijn slechts 3 km verwijderd van het Sint Franciscus Ziekenhuis. Tram 8 heeft een directe verbinding naar onze salon vanuit het ziekenhuis.

Klachtenprocedure

Erkenningsregeling Anko

Natural Hairlounge is als erkend haarwerkspecialist aangesloten bij de anko, sectie haarwerken, de branchevereniging voor haarwerkers. De eisen waaraan voldoen zijn vastgelegd in de zogenoemde erkenningsregeling Anko haarwerkspecialist. Zij dienen als middel om kwaliteit en service te waarborgen. Dat betekent dat je mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit.

Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Als lid van de brancheorganisatie “ANKO” zijn wij dus ook aangesloten bij “De Geschillencommissie”. Komen we er samen niet uit dan kunnen we de hulp inroepen van “De geschillencommissie”. Hiervoor kan je de klacht digitaal aanmelden via de website van de geschillencommissie.

Kijk op deze site eerst in het uitsprakenregister, daar zie je welke uitspraken zijn gedaan in een zelfde soort geschil als van jou en of het zinvol is om het in te dienen.

Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Ons bedrijf is lid van de brancheorganisatie “ANKO” en is dus ook aangesloten bij “De Geschillencommissie”. Komen we er samen niet uit dan kunnen we de hulp inroepen van “De geschillencommissie”. Hiervoor kan je de klacht digitaal aanmelden via de website van de geschillencommissie. Kijk op deze site eerst in het uitsprakenregister, daar zie je welke uitspraken zijn gedaan in een zelfde soort geschil als van jou en of het zinvol is om het in te dienen.