Protective hairstyle

Protective hairstyle

Bij Natural Hairlounge bieden we verschillende manieren aan om je haar te beschermen. Beschermende haarstijlen zijn o.a. knotjes, vlechtjes en twists
Door je haar bijvoorbeeld te vlechten zorg je ervoor dat je haar voor weken beschermd is tegen weer en wind. 

Zelf je haar vlechten is een hele klus! Gelukkig hebben wij ervaren haar stylisten werken bij Natural Hairlounge die jou uitstekend kunnen helpen aan een mooi kapsel.

Wij bieden de volgende diensten aan bij Natural Hairlounge voor een protective hairstyle;

Cornrows:
Dit zijn vlechtjes die plat op het hoofd worden gevlochten. Cornrows kunnen in diverse maten en vormen worden gemaakt en zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Boxbraids:
De traditionele methode voor het plaatsen van box braids is eenvoudig. Er wordt een vakje op je hoofdhuid gemaakt, dit kan in diverse vormen (rond, vierkant of driehoekig) en formaten. Vervolgens wordt er een vlechtje van het plukje haar gemaakt, waarbij in de meeste gevallen nephaar wordt toegevoegd. De uiteinden van de vlechtjes kunnen afhankelijk van het haar op diverse manieren worden afgewerkt.

Weave:
Bij een weave worden er van je eigen haar cornrows gevlochten met nephaar, Hieraan worden hair weaves  bevestigd en vastgenaaid. Er zijn verschillende haartypes en kleuren die je kan gebruiken om een weave look te creëren.

Crochet Braids:
De meest gebruikelijke manier om crochet extensions te plaatsen is de full head methode. Hierbij wordt het hele hoofd voorzien van cornrows. Vervolgens worden er crochet extensions aan de cornrows bevestigd. Het eigen haar is doorgaans volledig weggewerkt en er kan gekozen worden voor een haartype of -kleur die afwijkt van het eigen haar.

Boek hier een afspraak voor een van onze protective hairstyles.

Bij Natural Hairlounge staan wij voor gezond en mooi haar. Vlechten of een andere protective hairstyle kan daarbij een grote rol in spelen. Boek je een protective hairstyle, volg dan onderstaande tips. 

  1. Schoon haar  
    Wij adviseren je om met schoon haar naar de salon te komen en een shampoo te gebruiken die sulfaat en parabeen vrij is. Voordat we van start gaan zullen we jouw eigen haar voeden met een conditioner of sheabutter. Onze producten houden niet alleen je haar zacht en soepel, het voorkomt dat het toegevoegde neppe haar snijdt in je eigen haar.  Laat het neppe haar nooit langer dan 6-8 weken zitten. 
  2. Onderhoud van de hoofdhuid
    Wat heel belangrijk is, misschien wel het allerbelangrijkste is het verzorgen van de hoofdhuid tijdens het dragen van een protective hairstyle. Zeker als je jouw haar wilt laten groeien is het essentieel om de hoofdhuid schoon, fris en gezond te houden. Gebruik hiervoor een goede voedende olie, zodat de hoofdhuid niet uitdroogt. 

Boek hier een afspraak voor een van onze protective hairstyles.

Maak hier jouw online afspraak